Ik blog nu ongeveer een jaartje voor Blog Chick. Er zijn periodes waarin ik heel actief ben geweest, en er zijn periodes waarin ik heel weinig van mezelf liet horen. Dat laatste gaat gelukkig niet meer gebeuren! Ik pak het nu allemaal wat serieuzer aan, en ik heb mooie plannen voor Blog Chick. Maar voordat ik daaraan kan beginnen wil ik heel graag Blog Chick verbeteren. En daar heb ik jouw hulp bij nodig!

Er is werk aan de winkel

Ik ben op zich best tevreden over Blog Chick. Toch denk ik dat er nog wel het een en ander te verbeteren valt. Ik heb al een lijstje met verbeterpunten gemaakt, maar nu ben ik heel erg nieuwsgierig naar jouw mening. Daarom heb ik een enquête gemaakt, en je zou me echt enorm helpen als je deze invult! De enquête is anoniem, en ik schat dat het je ongeveer 5 minuutjes kost om deze in te vullen.

KLIK HIER OM NAAR DE ENQUÊTE TE GAAN

Het is de eerste keer dat ik met Google forms zo’n enquête maak, dus ik hoop dat alles goed gaat. 🙂 Zodra ik vind dat er genoeg resultaten zijn verzameld maak ik een samenvatting, en deel ik de resultaten hier op Blog Chick. Ik vind het heel spannend, maar ik ben onwijs benieuwd naar de resultaten!

Geen zin om de enquête in te vullen? Je zou me al enorm helpen als je bij de reacties laat weten wat ik zou kunnen doen om Blog Chick te verbeteren! Alle tips en opmerkingen zijn werken. 

Afbeelding: BigStock

4 reacties

Laat een reactie achter!