Schrijven voor Blog Chick vind ik fantastisch. Ik kan mijn ei kwijt in de artikelen, en het leuke is dat ik er mensen mee kan helpen. Dat vind ik echt te gek! Toch valt er nog veel meer uit te halen. Het is tijd voor de volgende stap!

Mijn afwezigheid heeft me geïnspireerd

Toen ik net begon met Blog Chick was ik heel fanatiek. Ik blogde (vrijwel) dagelijks, en was erg actief op social media. Naarmate ik het drukker kreeg met mijn studie en werk, zette ik Blog Chick op een lager pitje. Er kwamen minder artikelen online en op social media was ik afwezig. Daar heb ik geen spijt van, maar ik heb het bloggen wel ontzettend gemist.  Mijn ‘break’ heeft me laten inzien hoe graag ik schrijf voor Blog Chick, en hoe goed het me doet als ik mensen kan helpen.

Tijd om Blog Chick te laten groeien!

Daarom heb ik besloten dat ik fulltime aan Blog Chick ga werken. Ik ga minder tijd besteden aan mijn werk, en al mijn aandacht richten op Blog Chick. Ik wil er iedere dag mee bezig zijn, en zorgen dat ik iedere dag weer een nieuw artikel online kan zetten. Het is mijn doel om Blog Chick te laten uitgroeien tot een groot inspiratieplatform voor vrouwelijke bloggers. Een plek waar je niet alleen alles kunt lezen en leren over bloggen, maar waar je ook kunt leren om het beste uit jezelf te halen. Ik heb grote plannen, en ik heb me in tijden niet zo gemotiveerd gevoeld!

Ik heb er enorm veel zin in

Om gelijk goed te beginnen heb ik ervoor gekozen om de lay-out van de website aan te passen. Dus ja, dat heb je goed gezien. 🙂 Samen met dit nieuwe uiterlijk en mijn enorme dosis motivatie, heb ik als het goed is alles in huis om hier wat mooist van te maken. En ik hoop dat jullie het ook kunnen waarderen.

Om een lang verhaal kort te maken: vanaf nu kun je iedere dag weer een nieuw artikel verwachten op Blog Chick! Vanmiddag om 13:00 kun je het eerste nieuwe artikel verwachten, en vanaf morgen staat er iedere dag om 06:00 weer een nieuw artikel voor je klaar.

Voor nu wil ik je heel erg graag bedanken. Zonder jou was Blog Chick lang niet zo leuk als het nu is! 

Afbeelding: BigStock

43 reacties

  1. Wat onwijs gaaf dat je je nu fulltime met je blog gaat bezighouden. Ik lees je blog altijd graag voor fijne tips en informatie, dus ik zie nu al uit naar alle handige artikelen 🙂

  2. Wauw, wat ontzettend leuk dat je fulltime gaat bloggen! Ik ben heel benieuwd naar al je artikelen. En wat is je nieuwe lay-out mooi zeg. 🙂

  3. Super gaaf dat je fulltime met blogchick aan de slag gaat. Leuk om te lezen dat je zo vol inspiratie zit en gemotiveerd bent. Ik kijk uit naar je artikelen!

  4. Tof! Ik volg je tips graag en ben alleen maar benieuwd naar wat er nog meer gaat verschijnen op je blog. Succes, ik kijk er naar uit!

Laat een reactie achter!